Almenne Forretnings- og Leveringsbetingelser

PM-International selger kvalitetsprodukter for helse, skjønnhet og velvære.
Minstealder for kjøp av PMs produkter er 18 år, eller 16 år etter skriftlig samtykke fra foresatte.

Varene som ligger tilgjengelig i nettbutikken er på lager, med mindre annet er spesifisert.
 
Bekreftelse på bestilling og forventet leveringstid:
Varen/-e sendes fra vårt lager innen 2-5 virkedager. I tillegg påberegnes Postens leveringstider.
Mottaker av produktene får uten ugrunnet opphold elektronisk bekreftelse på mottatt bestilling.
 
Angrerett / returgaranti
PM-International Norge opererer med bedre vilkår enn lovbestemt angrerett på 14 dager. Enhver kunde og Teampartner kan, skulle varen ikke tilsvare forventningene, leveres denne tilbake innen 30 dager til PM-International Norge. Dette er uavhengig om varen er åpnet / brukt, og varen kan leveres tilbake uten å oppgi noen grunn for retur. Det må være lagt ved en utfylt informasjon med navn, adresse og ID-nr i returpakken og denne må være tilstrekkelig frankert. Angrerettskjema ligger vedlagt i pakken.

Ønsker du å dra nytte av angreretten, anbefaler vi at du tar kontakt med vårt kontor i forkant og avtaler retur. Så snart vi har mottatt returforsendelsen, krediterer vi beløpet. Varen(e) skal sendes i retur innnen 14 dager etter at melding om bruk av angreretten er gitt. Du kan selv velge å bytte varen i et annet produkt eller få beløpet refundert. Ønsker du refusjon, vil tilbakebetalingen foretas med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss.

Behandlingstiden av kansellerte ordre / returer er inntil 14 dager. Du har rett til å heve kjøpet ved forsinket levering, og tilbakebetaling skjer innen 14 dager. Tilbakebetaling ved bruk av angreretten skjer innen 14 dager. Reklamemateriell og salgshjelp er utelukket fra returgarantien.

I forbindelse med faste forsendelser gjelder 30 dagers returrett kun på første forsendelse. Ønskes ikke flere produktforsendelser, må avtalen sies opp skriftlig senest 5 dager i forkant av ny forsendelse. Oppsigelse av avtalen sendes til e-post: service@pm-international.no.

PM-International Norge følger Forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist.

Reklamasjon av promotionartikler
Ved siden av din generelle angrerett har våre promotionartikler en reklamasjonsrett. Retten til reklamasjon innebærer mangler ved produktet som kunne påvises ved kjøp eller etter normal bruk. Fristen for reklamasjon ligger på 2 år og må meldes PM-International innen 2 måneder etter at mangelen ble oppdaget. Ved mangler vil PM-International sende en returlapp og stå for alle fraktkostnader av returen. Så snart vi har mottatt returforsendelsen, krediterer vi beløpet. Du kan selv velge å bytte varen i et annet produkt eller få beløpet refundert. Ønsker du refusjon, vil tilbakebetalingen foretas med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss.  Behandlingstid og tilbakebetaling av reklamasjoner er inntil 14 dager fra datoen varen ankommer vårt lager.

Ønsker du å ta i bruk angreretten, kan du nå oss på telefon 62 35 70 70 eller via e-post: service@pm-international.no.
Returer sendes til PM-International Norge AS, Raufossvegen 40, 2821 Gjøvik.
 
Du finner angrerettskjemaet her, eller du benytter angrerettskjemaet som ligger vedlagt i pakken. 
For klager, kan du ta kontakt med Forbrukerrådet her.
 
Returgaranti ved avsluttet Teampartnerskap
Avslutter du ditt Teampartnerskap, tar PM-international tilbake alle produkter som har blitt kjøpt i løpet av de siste 6 måneder før Teampartnerskap ble avsluttet. Forutsetning er at de fremdeles befinner seg i opprinnelig tilstand, er uåpnet og kan selges videre. Hvis Teampartneren ønsker å ta i bruk sin rett til tilbakelevering, må Teampartnerskapet i forkant være skriftlig avsluttet og det må være lagt ved utfylt informasjon med navn, adresse og ID-nummer i pakken med produktene. Pakken må være tilstrekkelig frankert. Forventet behandlingstid for retur og refusjon er inntil 14 dager. Beløpet refunderes til samme konto og med samme betalingsmåte som varen ble betalt med. Har Teampartnerskapet bestått lenger enn 6 måneder, reduseres beløpet med 10%. Reklamemateriell og salgshjelp er utelukket fra returgarantien. Behandlingstiden tilsvarer behandlingstid for angrerett generelt.
 
Uavhentede pakker
Pakker som ikke blir hentet ut innen 14 dager og som kommer i retur til oss, blir fakturert med våre faktiske fraktkostnader på 200,– kr.
 
www.pm-international.com