Databeskyttelse/ Personvern

Datasikkerhet

Merknader om datasikkerhet

Å beskytte dine personlige data og personvern er viktig for oss. Derfor vil vi i den forbindelse forklare hva PM-International gjør for å behandle både deg og oss rettferdig. Vi vil fortelle hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan de brukes, og hvordan vi beskytter dine data. Du vil også få vite hvem som får informasjon fra oss, og hvordan du kan endre dine data.

Personlige brukerprofiler
Mens du gjør din bestilling, samles personlig informasjon fra deg av PM-International. Denne informasjonen lagres trygt av PM-International i profilen din. Dette gir deg den fordelen at du slipper å skrive inn dine personlige data igjen neste gang du gjør en bestilling. Informasjonen inkluderer spesifikt navn, fødselsdato, adresse og informasjon om fakturaer. Informasjonen du gir her, brukes utelukkende for å forenkle bestillingsprosessen, til administrative formål og interne analyser. Vær derfor sikker på at informasjonen som du skriver inn blir registrert og gjort tilgjengelig med ditt uttrykkelige samtykke.

Informasjonskapsler (cookies)
PM-International gjør sitt ytterste for å forbedre mulig bruk av nettstedet. Derfor bruker PM-International, som mange andre nettsteder, såkalte informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er en del av nettleserprogramvaren og lagrer informasjon om din bruk av nettsiden til PM-International på datamaskinens harddisk, slik at PM-International har mulighet til å gjenkjenne datamaskinen du bruker for å få tilgang til nettsiden til PM-International. Det er selvfølgelig mulig å bruke nettsiden til PM-Internasjonal uten informasjonskapsler. Imidlertid blir bruken av nettstedet betydelig mer brukervennlig gjennom bruk av informasjonskapsler.

I de fleste tilfeller godtas informasjonskapsler automatisk av nettleserne du bruker. Men det er mulig for deg å endre innstillingene i nettleseren din slik at nettleseren din ikke tillater bruk av informasjonskapsler i det hele tatt eller bare med ditt samtykke. Selvfølgelig kan du slette disse informasjonskapslene når som helst fra harddisken. For å kunne fastslå brukeratferd på nettstedet til PM-International undersøker vi hvordan en kunde når vårt nettsted. Denne informasjonen samles inn ved bruk av informasjonskapsler. Denne samlingen registrerer ingen data som er spesifikke for personer (data som det er mulig å spore tilbake til din identitet). Denne anonyme metoden gjør det ikke mulig å knytte brukerens oppførsel tilbake til en bestemt person.

Hva bruker PM-International dataene dine til?
PM-International bruker informasjonen din til følgende:
• Gjennomføring av kjøp, transaksjoner eller andre bestillinger.
• Med ditt samtykke: å bruke informasjonen som er lagret i brukerprofilen din for å tilby deg muligheter for individuelle tjenester og optimal bruk av nettstedet vårt.
• Å gi deg individuelle tilbud og informasjon som er personlig interessant for deg. Selvfølgelig har du også mulighet til å fortelle oss at du ikke vil (eller ikke lenger ønsker) å bli sendt slike tilbud og/eller informasjon. Det vil vi selvfølgelig respektere.

Datasikkerhet 
Sikkerhetsprogramvaren SSL (Secure Socket Layer) som PM-International bruker, er for tiden en av de beste tilgjengelige teknologiene.

Ved å betale for en relevant tjeneste kan du velge forskjellige betalingsalternativer. Hver variant krypterer betalingsopplysningene dine for levering. Så du kan være sikker på at dataene dine ikke kan leses av en tredjepart. Denne overføringen er langt sikrere enn å videreformidle dine personlige data på telefonen.

Så langt har mer enn ti tusen kunder kjøpt online fra PM-International i Tyskland. Så du trenger ikke bekymre deg for sikkerheten din når du bruker nettstedet til PM-International. Teknologien PM-International bruker gjør alt for å beskytte dataene dine.

For PM-Internasjonal handler sikkerhet ikke bare om å beskytte dataene dine for betalingsmåten du har valgt. PM-International vil gjøre sitt ytterste for å sikre at kjøpsdokumenter, varer eller andre dokumenter når deg på det nøyaktige tidspunktet vi sender dem.

Hvordan samles data inn av PM-International om deg og din bruk?
Data samles inn fra deg for å utføre tjenestene du velger ved flere anledinger.

Dette gjelder spesielt hvis:
• Du gjennomfører en bestilling, det vil si at du kjøper noe. Data samles inn her enten fra nettstedet, telefon eller e-post.
• Du gir oss en tilbakemelding

Gir PM-international din personlige informasjon videre til tredjeparter?
PM-International videregir dataene dine til sine Teampartnere (men ingen kredittkort- eller bankinformasjon), bundet av taushetsplikt for deres informasjon. Disse Teampartnerne er forpliktet ikke bare ved lov, men også etter kontrakt med PM-International for å beskytte alle data. De bruker dataene dine utelukkende for salgskontroll.

PM-International gir prinsipielt ikke dine personopplysninger til andre tredjeparter utenfor PM-International. PM-International vil bare gjøre dette hvis det er nødvendig for å utføre betalingstransaksjonen, kjøpet eller en annen ordre, for eksempel som en del av ordrebehandling av kundedata, overføres til tredjepartssystemer for å gjennomføre betalinger (med banker, kredittkortreservasjon eller bestillinger). I andre tilfeller bare der PM-International er juridisk forpliktet til å gjøre det.

Når data leveres til tredjeparter for å behandle bestillinger, kjøp eller andre forespørsler, kan land utenfor EU være involvert, der ikke-sammenlignbare databeskyttelsesbestemmelser gjelder. Derfor blir personlige og transaksjonsdata overført i samsvar med EU-standardiserte kontraktsklausuler fra EU-kommisjonen.

Dette nettstedet bruker systemet PIWIK og Google Analytics, en analysetjeneste fra Google Inc. Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler – tekstfiler som lagres på datamaskinen din og muliggjør analyse av din bruk av nettstedet. Informasjonen som informasjonskapslene lager om din bruk av dette nettstedet (inkludert din IP-adresse) overføres til Google-serveren i USA og lagres der. Google vil bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å lage rapporter om aktivitetene dine på nettstedet for nettstedets operatør og for å tilby andre tjenester knyttet til bruk av nettstedet og internettbruk. Google vil muligens videresende denne informasjonen til tredjeparter så langt dette er lovpålagt eller tredjeparter som behandler dataene på vegne av Google. Google vil på ingen måte knytte IP-adressen din til andre Google-data. Du kan forhindre installering av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleserprogramvaren din – vi vil gjøre deg oppmerksom på at du kanskje ikke fullt ut kan bruke alle funksjonene på nettstedet i dette tilfellet. Ved å bruke dette nettstedet gir du uttrykk for din tillatelse til at dataene som er samlet om deg skal behandles av Google som beskrevet ovenfor.

Hvordan kan du endre, korrigere eller slette dine personlige data?
Bare en Teampartner som har PM Office kan se og endre dataene dine som er lagret av PM-International, innenfor det personlige, passordbeskyttede området. Selvfølgelig kan du også be om at kontoen din hos PM-International blir fullstendig slettet eller deaktivert i ditt personlige område. Vær imidlertid oppmerksom på at tjenestene som tilbys av PM-International etter sletting vil bli redusert til tjenester fra et ikke-medlem. Vi forbeholder oss retten til å lagre informasjon om registrerte Teampartnere som har brutt bruksvilkårene eller tilgangen for å forhindre gjentatte brudd. Hvis du vil ha mer informasjon om dataene som er lagret om deg, vennligst informer oss om dette pr. e-post til datenschutz@pm-international.de

Kansellere nyhetsbrev
Skulle du ikke ønske å motta meldinger eller informasjon om tilbud og spesialkampanjer fra PM-International, som du tidligere hadde avtalt å motta, deaktiverer du bare nyhetsbrevfunksjonen i ditt personlige passordbeskyttede område. Alle andre kan sende en e-post til oss på følgende adresse: datenschutz@pm-international.de